novartstudio.hu
HU

telephone +36 30 267 77 97

mail hello@novartstudio.hu

Weboldalad készítésének lépései nálunk
Böde Kriszta
2022.07.01.

Minden potenciális ügyfelünknek, még az árajánlat kérése előtt biztosítunk egy ingyenes, 15 perces, online ismerkedős meetinget. Ennyi idő alatt kiderül, hogy egy nyelvet beszélünk-e? Kölcsönös-e a szimpátia? Lehetséges-e a közös munka?

Árajánlat

Amennyiben megtaláltuk a közös hangot, és érdemesnek találsz bennünket arra, hogy a jövőben velünk dolgozz, árajánlat készítésére kerül sor, melyhez részletes kérdőívet küldünk. Ennek kitöltése után tudjuk felmérni az igényeket, a munka nagyságát és nehézségét, és releváns árajánlatot készíteni számodra.

Elkezdődik a közös munka

Az árajánlatunk elfogadása után szerződést kötünk, majd az előleg beérkezése után elkezdődik a közös munka!

Első konzultációk

Optimális esetben a weblap készítést arculati és logó tervezés előzte meg, tehát a fontok, színek, minták, ikonok és a logó már rendelkezésre áll.

Így az első konzultációk során a leendő weboldal célját, szerkezeti és tartalmi összetételét határozzuk meg. Kialakul egy stratégia, melyet a projekt során végig követünk. Megbeszéljük, hogy hány és milyen oldalra lesz szükség, valamint, hogy legyen-e blog. Meghatározzuk, hogy az egyes oldalakon belül milyen arányban kívánunk szöveges és képi rész elhelyezni, milyen funkciókra lesz szükség, mire kerüljön a fókusz.

Emellett természetesen a marketing kérdésköreit is átbeszéljük, például a célközönség tulajdonságait, a buyer personákat, CTA gombokat, marketing szövegeket.

Háttérben folyó munka

Miközben folynak a megbeszélések és egyeztetések a háttérben elkezdődik a munka: készül a drótváz. Ez nem más, mint a weboldal váza: a főoldal és az aloldalak szerkezeti összetétele. Ekkor alakul ki a menürendszer, valamint a szöveges és képi tartalmak elhelyezési módja.

Egy újabb konzultáció során bemutatjuk az általunk elkészített drótváz terveket, majd ennek elfogadása után kezdődik meg a webdesign tervezése.

Webdesign

A webdesign terv nem más, mint a weboldal látványterve. A tervezése során általában a mobil first elvet követjük. Ez azt jelenti, hogy mivel a felhasználók több, mint 70%-a mobilon fogja használni a weboldalt, ezért arra is optimalizált webdesign tervet készítünk.

Célunk, hogy olyan weboldalt hozzunk létre számodra, mellyel Te is maximálisan elégedett vagy!

Az ekészült webdesign tervek szintén bemutatásra kerülnek egy konzultáció során, és amennyiben szükséges, akár többször is módosítjuk azokat. Miután elfogadásra kerülnek, úgy megkezdődik a kivitelezés, azaz a kódolás.

Kódolás

Ez az egyik leglátványosabb és legmunkásabb része a projektnek. Az elkészült és elfogadott weboldal tervek megvalósításra kerülnek, görgethetővé, kattinthatóvá tesszük ezeket.

Erre a fázisra minden megjeleníteni kívánt képnek és szövegnek rendelkezésre kell állnia, hiszen az induló tartalmakat feltöltjük a kódolás során.

Tesztelés és átadás

A projekt során mi is folyamatosan teszteljük az elkészült munkát, de mielőtt átadásra kerülne neked is végig kell menned rajta, hogy ellenőrizd, minden eleme az elvárásaidnak megfelelően működik.

Amennyiben a tesztelés már nem tár fel több hibát, a technikai keresőoptimalizálási munka vár még ránk, majd a végszámla ellenértékének beérkezése után a weboldal átadásra kerül, élesítjük a tárhelyen. Ekkor már bárki által látogathatóvá válik, a keresőmotorok is felfedezik maguknak.

Az általunk elkészített honlapokra természetesen élettartam működési garanciát vállalunk, bármilyen hiba, vagy gond merülne fel, a lehető leghamarabb ingyenesen megoldjuk.

Karbantartás

Kizárólag az általunk készített honlapok esetén vállaljuk azok karbantartását is.

A karbantartás során heti biztonsági mentéseket készítünk, telepítjük a biztonsági frissítéseket, monitorozzuk a rendelkezésre állást, valamint az jövőbeni tartalmi változtatásokat, a felmerülő fejlesztési és változtatási igényeket valósítjuk meg.

Ne feledd:

Merj különbözni!

Kriszta a NovArt Stúdiótól

Amennyiben segíthetek logó- vagy arculatod megtervezésében, esetleg weboldalad tervezésében és/vagy kivitelezésében, várom leveled -ra, vagy ajánlom a KAPCSOLAT menüpontot.

Logó- és arculattevezésben is egyaránt tapasztalt webdesigner vállalkozást keresel?
Kriszta Böde
Webdesigner

Creativity has always been part of my life. It's true, before I became a webdesigner took a roundabout way, I previously worked as a business manager for many years.

My strengths are my ability to think in a complete system, to identify problems quickly and deal with them effectively.

I believe that with due diligence and dedication we will find the best possible solution in every case!

Let's work together!